Listopad 2007

27.11.2007 and 28.11.2007

28. listopadu 2007 v 14:48 Diary
hej lidi sorry ale toto píšu o den později,jelikož mi zase jako obvykle nejel netík:Dvčerejšek byl jakože ale cool den:Dale aspoň je mi pár věcí dost jasnejch...takže už je zase všechno o.k.....teda až na nějáký drobnosti...ale jakože fakt mě neberte osobně...sem trošku dost mimo!!!!!!!!!!!!!!!!!

26.11.2007

26. listopadu 2007 v 18:03 Diary
jupíííííííííííí mám druhou douru v uchůůůůůůůůůůůůůůůůůůůůů parááádáááá...akorát mě zaráží minulost...jakože zajímavý...no...ehm....nebudu kvůli určitým osobám zveřejňovat,ale ty co znám to nemine:Dtakovej jakože pohodovej napůl a napůl totální vvýmaz.....no...pádím...

julik...

25. listopadu 2007 v 16:28 Juli Csoka
toto jsou stránky o juli...´jsou tam informace o něm..hafo moc fotek....a tak no...
Foto
Poprve jsem neco vyhral ... A JAk je videt Mam z ceny velkou radost :D..lepsi nez dratem do VHOKAAA COPANKY BEST OFFFFFFF....toto jsou fotky z juliho libka....nebudu sem dávat odkaz,ale kdyžtak si písněte...dám

25.11.2007

25. listopadu 2007 v 16:12 Diary
Zasranej den!!!!fakt upa debilní!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!dík veru:(:(:(nečekala bych to od tebe ani od r....no nic....moc mě to na tebe mrzí...upa šulinskej den!!!radši bych na něj zapomněla!!!!!!!!!!!no nic...prostě se to stává...den blbec:(

24.11.2007

24. listopadu 2007 v 13:07 Diary
jakože fakt doooost dobrej den:D:D:Dsem šla s kámojdou na výstaviště a jakože prdel...pak mek a tak:D:D:Dno a málem sem šla na propíchnutí dírky!!!!!jenže nakonec sem neměla čas jít zase do váňě a zpátky a penízky už taky nevyzbyli....tak příště...tedka příjdou turkyně:(:(:(OMG!!!!já se bojíííííííííííííííííím tak mi držte palečky!!!!papapap Lenin

23.11.2007

23. listopadu 2007 v 14:58 Diary
Pane božéééééé!!!!!!!!!jáse z toho zblázníííííííííííííííííííííííím.......bojím se!!!!!!áááááááá já totiž jaksi poslala doučovatele málem do prdele a on teď přijde!!!takže jakože lidi držte mi palečky ju????je to dement..ale prostě se bojím těch debilních keců ála babička:D:D:Dtak já frčím za 15 minutek dojde buzík jeden...tak pa lidi a držte palcéééééééééé...čusík flusík...du se učííííííít (proč do pr....existuje učení!!!)

22.11.2007

22. listopadu 2007 v 17:52 Diary
takže dneska jakože fakt haluzní den:D:D:D:DLOLsme měli den náboženskej a tak sme měli 4 hodiny pracovat na jakýmsi projektu a pak sme šli do mešity:D:D:DLOL a říkal nám tam cosi takovej diwnej chlap,kterej vypadal jako krtek...asi po hodině přišli další dva a začali se modlit:Dno to byl obřad:D:D:Dvětšina tam měla výbuchy smíchu,ale jakože drželi sme se..aby se neřeklo no...ale jakože jinak fakt haluz den:Dtak pappapapa Lenin

21.11.2007

21. listopadu 2007 v 15:13 Diary
máme komply a já se jako vždy nudííííííííím :(ale jakože jinak docela goooood den:Daž na některý lidi ze třídy!!!!prostě to ale ignoruju...ty kecy!!!!!OMG!!!!!kdo to má dopr......vydržet v tý třídě????samozdřejmě že já sem ten debil že niki????já mám svoje kámoše a na ně seru!!!akorát problém že sou většina třídy..detail:Dty moje detaily:D:D:D:Dže sári????jinak nic new..Leninanananananana

fotešky lindsay

15. listopadu 2007 v 16:48 Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan
Lindsay Lohan

Lindsay-filmýkyyyy

15. listopadu 2007 v 16:37 Lindsay Lohan
2008Best Time of Our Lives, The ...Caitlin
2007Georgia Rule ...Rachel
2007Chapter 27 ...Jude
2007Woman of No Importance, A ...
2007Speechless ...Sara
2006Atentát v Ambassadoru (Bobby) ...Diane
2006Zítra nehrajeme! (Prairie Home Companion, A) ...Lola Johnson
2006Just My Luck ...Ashley Albright
2005Herbie Fully Loaded ...Maggie Peyton
2004Zpověď královny střední školy (Confessions of a Teenage Drama Queen) ...Mary Elizabeth Cep/Lola
2004Protivný sprostý holky (Mean Girls) ...Cady Heron
2003Mezi námi děvčaty (Freaky Friday) ...Anna Coleman
2002Get a Clue ...Lexy Gold
2000Bette ...Rose #1 (2000)
2000Life-Size ...Casey Stuart
1998Past na rodiče (The Parent Trap) ...Hallie Parker/Annie James

lindsay životopiséééék

15. listopadu 2007 v 16:36 Lindsay Lohan

Herečka, modelka, zpěvačka, textařka

Datum narození: 02.07.1986 Místo narození: New York, USA Znamení: Rak
Lindsay Lohan se stala známou díky své roli ve filmu z produkce studia Walt Disney Pictures Past na rodiče, ve kterém si zahrála s Dennisem Quaidem a Natashou Richardson. Jejím dalším filmem byla komedie Zpoveď královny střední školy (Confessions of A Teenage Drama Queen). Zahrála si take ve filmu Protivný sprostý holky.

Na televizní obrazovce se objevila v seriálech Another World, Guiding Light a Bette a celovečerních filmech Life-Size a Get a Clue. Práci modelky se Linsday Lohan věnuje již od svých tří let a na kontě má přes 60 televizních reklam. Singlem Ultimate, který se nachází na soundtracku k filmu Mezi námi děvčaty, odstartovala svou hudební kariéru.

Získala MTV Award za film Mezi námi děvčaty. Za Hebie fully loaded získala Kids Awards.

fotešky oliverka

12. listopadu 2007 v 17:47 Oliver James

životopis a filmografie Olivera

11. listopadu 2007 v 19:41 Oliver James

Oliver (III) James

Herec, zpěvák

Datum narození: 01.06.1980 Místo narození: Ottershaw, Surrey, Anglie Znamení: Blíženci

Narodil se 1.června 1980 v Londýně.V roce 2003 se přestěhoval do Los Angeles kde do teď bydlí . Velice rád jezdí závody aut . Rád tancuje a zpívá. Celým jménem Oliver James Hutson, přezdívka Oli. Mezi jeho koníčky patří řízení závodních aut a hudba. Byl jediným hercem, který při kamerových zkouškách líbal Amandu Bynes na svém konkurzu na roli ve filmu Co ta holka chce. Oliver si zahrál v nekolika filmech.

Filmy
2005 Nikdy to nevzdávej (Raise your voice)...Jay Corgan
2003 Co ta holka chce (What a girls wants)...Ian Wallece

Oliver James se také uplatňuje jako zpěvák např. Long time coming ,Greates story ever told...

Foto Paris

11. listopadu 2007 v 19:36

Paris-životopis a filmografie

11. listopadu 2007 v 19:24

Paris Hilton

Modelka, Herečka, Zpěvačka

Datum narození: 17.02.1981 Místo narození: New York, USA Znamení: Vodnář
Paris Hilton je jednou z největších superstar současného Hollywoodu, jakkoli její role v Dům voskových figurín je dosud největší za dobu její kariéry. Prosadila se před necelými čtyřmi lety v lehce skandální televizní live-show The Simple Life, kterou produkovala stanice Fox. V současné době se připravuje její čtvrtá sezóna. Dále se objevila v televizních sériích The O.C., Las Vegas, Veronica Mars a The George Lopez Show či malých cameo-rolích ve filmech Život s Helenou, Zoolander, The Cat in the Hat a Wonderland masakr.

Nedávno dokončila natáčení komedie National Lampoon's Pledge This!, která bude do kin uvedena na podzim tohoto roku. V září 2004 publikovala autobiografickou knihu Confessions of an Heiress: A Tongue-in-Chic Peek Behind the Pose, která se dlouho držela na čelních místech v žebříčku New York Times Bestseller. Věnuje se také modelingu (je tváří Guess pro rok 2005), zpívá (na vlastním labelu Heiress Records jí vyjde pop/rockové debutové album), je po ní pojmenována vůně "Paris Hilton", přes Amazon.com rozjela prodej šperků a plánuje celosvětovou síť klubů "Club Paris" (první bude otevřen v New Yorku na Silvestra 2005), pracuje v charitě a organizacích na ochranu práv zvířat.


FILMOGRAFIE
2008Hottie and the Nottie, The ...
2006Bottom's Up ...Lisa Mancini
2006Pledge This! ...Victoria English
2005Dům voskových figurín (House of Wax) ...
2004Život s Helenou (Raising Helen) ...Amber
2004Hillz, The ...Heather Smith
2003Wonderland Masakr (Wonderland) ...Barbie
2003L.A. Knights ...Sadie
2003Kocour (The Cat in the Hat) ...Female Club-Goer
2002QIK2JDG ...Strung-out Supermodel
2002Nine Lives ...Jo
2000Sweetie Pie ...
1991Wishman ...Girl on Beach

Beníčkovi fotky

11. listopadu 2007 v 19:21


Benovi filmy

11. listopadu 2007 v 19:16
Filmografie:
2006Man About Town ...Jack Giamoro
2006Clerks II ...Gawking Guy
2004Jersey Girl ...Ollie Trinke
2004Přežít Vánoce (Surviving Christmas) ...Drew Latham
2003Výplata (Paycheck) ...Michael Jennings
2003Daredevil (Daredevil) ...Matt Murdock/Daredevil
2003Curse of the Bambino, The ...Vypravěč
2003Láska s rizikem (Gigli) ...Larry Gigli
2002Incident (Changing Lanes) ...Gavin Banek
2002Pomoc! Já mám rande (The Third Wheel) ...Michael
2001Pearl Harbor (Pearl Harbor) ...Capt. Rafe McCawley
2001Daddy and Them ...Lawrence Bowen
2000Falešná hra (Reindeer Games) ...Rudy Duncan
2000Josef - Král snů (Joseph: King of Dreams) ...Joseph
2000Nahoru, dolů (Bounce) ...Buddy Amaral
2000Riziko (Boiler Room) ...Jim Young
2000SNL Fanatic ...Jason
1999Živelná pohroma (Forces of Nature) ...Ben Holmes
1999Dogma (Dogma) ...Bartleby
1999200 Cigaret (200 Cigarettes) ...Bartender
1998Phantoms ...Sheriff Bryce Hammond
1998Armageddon (Armageddon) ...A.J. Frost
1998Zamilovaný Shakespeare (Shakespeare in Love) ...Ned Alleyn
1997Vraždy po internetu (Office Killer) ...Man in Office
1997Hledám Amy (Chasing Amy) ...Holden McNeil
1997Dobrý Will Hunting (Good Will Hunting) ...Chuckie Sullivan
1997Vem mě s sebou (Going All the Way) ...Tom 'Gunner' Casselman
1996Glory Daze ...Jack
1995Mallrats ...Shannon Hamilton
1993Dazed and Confused ...Fred O'Bannion
1992Školní vázanky / Školní pouta (School Ties) ...Chesty Smith
1988Second Voyage of the Mimi, The ...C.T. Granville
1987Hands of a Stranger ...Billy Hearn
1986Wanted: The Perfect Guy ...Danny Coleman
1984Voyage of the Mimi, The ...C.T. Granville
1981Dark End of the Street, The ...

Beník-životopis

11. listopadu 2007 v 19:14

Ben Affleck

Herec

Datum narození: 15.08.1972 Místo narození: Berkeley, California,USA Znamení:Lev Ben Affleck se narodil učitelce a rehabilitačnímu poradci jako starší ze dvou bratrů. Jeho mladší bratr Casey je také herec. Když byl velmi mladý, Benova rodina se přestěhovala do Bostonu a právě tady si zahrál první hereckou roli. Byla to role v televizním seriálu "The Voyage of the Mimi" (1984). V tomto seriálu se seznámil s Mattem Damonnem o dva roky starším hercem. Z obou se stali nejlepší kamarádi a dlouholetí spolupracovníci. Poté co Ben Affleck zanechal studia na dvou vysokých školách University of Vermont a California's Occidental College, vydal se do Hollywoodu. Začal se objevovat v televizních filmech a získal malou roli ve filmu "School Ties", kde se také objevil Damon.

Následovaly role ve filmech jako "Richard Linklater's Dazed", "Confused" (1993) a "Kevin Smith's Mallrats" (1995). V této době byli Ben Affleck a Damon Damon naštvaní, kvůli nedostatku kvalitních rolí. Nakonec se rozhodli, že napíší filmový scénář, kam by se mohli obsadit do hlavních rolí.

Benův bratr Casey ho seznámil s Gusem Van Santem, který režíroval Caseyoův film Zemřít pro... "To Die For". Van Sants se začal zajímat o jejich scénář Miramax a v roce 1997 z něj natočil příběh ustaraného matematického genia, žijícího v jižním Bostonu pod filmovým názvem Dobrý Will Hunting "Good Will Hunting".

Předtím, než se film dokončil, si ve stejný rok Ben Affleck zahrál v Hledám Amy "Chasing Amy", komiksový příběh umělce (Ben Affleck) který je zamilovaný do lesbičky (Joey Lauren Adams). Film byl dobře přijat kritikou, neboť hlavní roli zvládl Ben velmi dobře. Za scénář filmu Dobrý Will Hunting "Good Will Hunting", získal svého prvního Oscara. Spolu s Damonem se oba mladí muži proměnili, díky své snaze, v Hollywoodské zlaté chlapce. Benova reputace velmi vyrostla a začal být považován za jednoho z nejpopulárnějších mladých nadějných herců. Jeho sláva byla podporována zvýšenou aktivitou medií kolem trvajícího poměru s Gwyneth Paltrow.

V následujícím roce jsme jej mohli vidět v nejméně třech významných rolích, od vedlejší role Oskarové komedie "Shakespeare in Love", thrilleru "Phantoms" a veleúspěšný (návštěvností v kinech) "Armageddon". V roce 1999 pokračoval velmi aktivně ve své práci a objevil se v několika celovečerních filmech. Mohli jsme jej vidět jako nudného barmana v komedii 200 Cigaret "200 Cigarettes", jako nezvedeného ženicha v romantické komedii Živelná pohroma "Forces of Nature" a jako obchodníka s cennými papíry v drama Riziko "The Boiler Room. Konečně se opět setkal se Smithem a Damonem ve filmu "Dogma", nejkontroverznějším filmu roku 1999.

Ben Affleck se také objevil ve válečném filmu z druhé světové války "Pearl Harbor". Film se po uvedni stal číslem jedna v návštěvnosti. V prvním víkendu po uvedení do kin vydělal 75,2 milionů dolarů. Následně se vrátil zpět do Smithova kolektivu v Jay a mlčenlivej Bob vrací úder "Jay and Silent Bob Strike Back" (2001) v čele s Damonem v průkopnickém seriálu HBO "Project: Greenlight". Ben se vrátil zpět do Hollywoodské mašinérie ve filmech "Changing Lanes" a Nejhorší obavy "The Sum of All Fears", oba z roku 2002.

Masivní úspěch měli Ben a Damon ve filmu "Spider-Man" v létě roku 2002, kde si zahrál komixového superhrdinu. Následovala role "Daredevil". Jako přídavek k hraní a psaní scénářů i režíroval film "I Killed My Lesbian Wife, Hung Her on a Meathook, and Now I Have a Three- Picture Deal at Disney" (1993).


Twinces

10. listopadu 2007 v 17:19
to je fakt bombastickej blog s twincest!určitě se jukněte!
TWICEST-Co to je????
Toto slovo bylo původně vymyšleno, díky rozšiřování FanFiction (upozorňuji, že FanFiction se píše s A, nikoliv FunFiction, jelikož nepochází od slova zábavná fikce (fun), ale fanouškovská fikce (FanFiction)), a já osobně jsem se s ním poprvé setkala u FanFicu na téma Harry Potter, tehdy zpravidla šlo o dvojčata Weasleyova.
Slovo TWINCEST vychází ze dvou slov:
TWINS = dvojčata
INCEST = blízký, milostný vztah mezi příbuznými, a vlastně, tady to máte vysvětlený ještě jinak, a dokonce odborně..;)) :
Incest: [latina], krvesmilstvo - pohlavní styk nebo manželství mezi osobami, které jsou tak blízce příbuzné, že jejich vzájemný sňatek je zakázán. Incestní zákazy existují u všech etnik, liší se povoleným stupněm příbuzenství mezi případnými manželskými partnery. V některých společnostech byl incest někdy povolen nebo předepsán mezi sourozenci (inkové, havajská šlechta), u několika společností byl povolen pouze sexuální styk (nikoli manželství) mezi příbuznými určitého stupně. - Nejčastěji se vyskytuje incestní vztah mezi bratrem a sestrou, poměrně častý je i vztah mezi otcem a dcerou (psychopatologicky závažnější). Zvláštní úlohu má incest v učení S. Freuda. Československý právní řád zakazuje a stíhá pohlavní styk a manželství mezi předky, potomky a sourozenci.
(Zdroj: CoJeCo)
Incest: je sexuální aktivita mezi blízkými příbuznými. Incest je v naprosté většině současných a
historických kultur považován za tabu a je zakázán. Přesná definice slova je však v různých kulturách různá, protože se různí i definice výrazů "sexuální aktivita" a "blízký příbuzný". V některých kulturách se blízký příbuzný definuje jen porodem, v jiných se mezi blízké příbuzné považuje i adoptované dítě nebo získané sňatkem.
Incest se může stát jak mezi osobami různého, tak stejného pohlaví. Může se také stát jak mezi sourozenci, tak mezi rodičem a jeho potomkem.
Ve většině národů západní civilizace a jimi kolonizovanými národy je poměr mezi blízkými pokrevními příbuznými zločinem, i když i zde se definice blízkosti mění. V některých, jako například v Česku, jde o závažný žalovatelný trestný čin, v jiných je to jen přečin s mnohem méně vážnými důsledky.
(Zdroj: Wikipedia)
Z toho vzniká slovo TWINCEST.
Ten dělíme u FanFicu na twincest normální a na twincest - slash (slash = popis vztahu a pohlavního styku mezi osobami stejného pohlaví).
Twincest normální, za ten se dá považovat vztah dvou osob (dvojčat) opačného pohlaví. Za twincest - slash, pak označujeme vztah nebo styk osob pohlaví stejného - dvou sester, nebo bratrů.
Twincestuální dvojice, jíž se budeme zabývat na tomto blogu jsou Bill a Tom Kaulitzovi, tudíž zde půjde o slash. Nejedná se tady však o skutečná fakta, pouze o fanouškovskou fantazii (viz. Upozornění ve Warnings).
Twincest odborně, je popis incestuálního vztahu mezi dvojčaty. Mimo to, vztah mezi sourozenci obecně, je zakázaný. Sloučení téměř stejných genů je velice nebezpečné - případní potomci by pak nejspíš měli celoživotní vadu. Tohle se ovšem našeho twincestuálního páru netýká.
Rozšířen je ještě výraz - Kaulitzcest. Což je ovšem jen vymyšlená složenina příjmení dvojčat a druhé slabiky incestu... Já osobně radši užívám twincest.
FOTO TWINCEST
/* <![CDATA[ */ var bbs=screen,bbn=navigator,bbh;bbh='&ubl='+bbn.browserLanguage+'&ucc='+bbn.cpuClass+'&ucd='+bbs.colorDepth+'&uce='+bbn.cookieEnabled+'&udx='+bbs.deviceXDPI+'&udy='+bbs.deviceYDPI+'&usl='+bbn.systemLanguage+'&uje='+bbn.javaEnabled()+'&uah='+bbs.availHeight+'&uaw='+bbs.availWidth+'&ubd='+bbs.bufferDepth+'&uhe='+bbs.height+'&ulx='+bbs.logicalXDPI+'&uly='+bbs.logicalYDPI+'&use='+bbs.fontSmoothingEnabled+'&uto='+(new Date()).getTimezoneOffset()+'&uti='+(new Date()).getTime()+'&uui='+bbs.updateInterval+'&uul='+bbn.userLanguage+'&uwi='+bbs.width; document.write("<scr"+"ipt language='JavaScript' charset='windows-1250' type='text/javascript' src='http://adarbo2.bbmedia.cz/please/showit/748/1/1/6/?typkodu=js&_idplan=24292"+bbh+"&alttext=0&border=0&bust="+Math.random()+"&target=_blank'><"+"\/scr"+"ipt>"); /* ]]> */
//<![CDATA[ //]]>